Comunicat de presa colectare deseuri electrice

Social

Primăria Municipiului Călărași și Asociația RoRec, alături de operatorul local partener, organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.

În Călărași, programul de colectare se desfășoară între 5-20 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții.

Vreți să participați și să scăpați de deșeurile electrice? Sunați la 0800.444.800 sau intrați pe www.colecteaza.ro și aflați cum vă puteți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro.

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completarii taloanelor de participare la campanie.

Premiile puse la bătaie sunt 4 blendere Tristar, 2 mașini de călcat Philips și 4 mixere de bucătărie Tristar! Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 22 iunie, la ora 11.00, la Primăria Municipiului Călărași.

Cereți detalii la 0800.444.800 sau intrați pe www.colecteaza.ro! Cu un singur apel reciclați și vă bucurați de premii! Sute de premii își așteaptă câștigătorii din toată țara!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns